Personalitzi la seva unitat Segway PT amb accessoris dissenyats per la seva seguretat, comoditat i utilitat. Des de SegwayCAT li simplifiquem la tria i llistem l'oferta per ordre d’interès.

Cavallets SEGsuperstand i SEGautostand

Una solució definitiva per mantenir la màquina en vertical una cop aturada. Dues opcions de cavallet, en alumini o plàstic reforçat en mode de mecanisme activable a partir d’un pedal posterior.

 

Bossa frontal

Una motxilla per contenir les claus, el telèfon mòbil, l’ampolla d'aigua i totes les necessitats de la vida. Una bossa de plàstic emmotllat protegeix els teus articles i els manté organitzats. En arribar al teu destí la bossa es separa fàcilment.

 

Barra d'accessoris

La barra d'accessoris es subjecta al manillar i ofereix un ampli espai per a instal lar llums, etiquetes reflectores i altres elements de recanvi. Fācil d'instal lar, també es pot regular per orientar al seu gust.

 

Clau desmuntatge ràpid

Amb aquest accessori essencial, un petit gir d'una maneta serā suficient per separar l'eix principal LeanSteer i poder desar el vostre Segway en espais d'emmagatzematge estrets o entrar-lo al seu Vehicle..

 

Estoreta comfort

Protegida per cautxú fi d'acord amb especificacions industrials que absorbeix els cops i les sacsejades, l'estoreta confort li evita la sensaciķ de fatiga durant el seu trajecte. Cada joc consta de dues estoretes.

 

Kit candau Segway

Asseguri la seva Segway PT a un objecte fix. Un resistent carenat de 71 cm que s'adapta a qualsevol lloc. Molt visible i robust com a convincent element de dissuasiķ per a possibles lladres.

 

Estoreta d'al·lumini

Aquestes alfombretes corbes d'alumini polit adherides a la base, reflectir la llum i el conviden a pujar a les seves plataformes de cautxú perfilades i antilliscants. Cada joc consta de dues estoretes.

 

Bateria de Liti

Desenvolupades amb Valence Technology, Inc, Saphion ® poden alimentar fins a 40 km en una sola càrrega, sempre en funció del terreny, la càrrega útil l'estil de conducció.

 

Manillar

Manillar disponible en els tres colors Segway: Blanc esmaltat, Negre anoditzat i Sage metalˇlitzat, per tal de donar un nou toc de color al seu Segway o bé reemplaįar l’antic.

 

Carregador extern de bateries

Carregueu fins a dues bateries de recanvi al mateix temps. El seu reduīt tamany que li permet portar a la borsa de cārrega, es pot utilitzar amb tot tipus de bateries per assegurar-se que sempre disposa d'energia per desplaįar-se.

 

Llum darrera tipus LED

Ideal per llocs amb trānsit dens o per a la foscor, la llum del darrere tipus LED s'acobla fācilment al cinturķ oa la motxilla amb un clip. Funciona amb 2 piles AA (no incloses) que ofereixen entre 15 i 18 hores de visibilitat.

 

Kit de rampes Segway

Les rampes li faciliten entrar la seva Segway PT dins un vehicle. La part superior es recolza al maleter, mentre que l'eix de tracciķ ajuda a fixar les rampes a terra. Lles rampes es pleguen per la meitat i es guarden en un maletí de transport específic.

 

Email this page

  Share/Save/Bookmark