Quan Dean Kamen va presentar el Segway ® Personal de transport (PT) va descriure la màquina com "el primer transportador humà auto-equilibrat". Si ens fixem en la màquina en moviment, s'obté una idea del que parla. A diferència d'un cotxe, el Segway PT només té dues rodes, però aconsegueix romandre dempeus per si mateix.

Per avançar o retrocedir en el Segway PT, la persona només s'inclina lleugerament cap endavant o cap enrere. Per girar a l'esquerra o a la dreta, el només cal moure la barra LeanSteer cap a l'esquerra o la dreta. L'usuari obté una sensació de potència i velocitat, combinades amb una seguretat i control absoluts. Tot plegat se sent d’una forma natural, segura i instintiva.

El Segway PT et pot portar a llocs que un cotxe o una bicicleta no poden - fins i tot a l'interior de botigues, edificis d'oficines, empreses, aeroports, ascensors, i els trens. Tot i que són ideals per a passejades curtes, la unitat Segway pot recórrer fins a 38 km en una sola càrrega de bateria, depenent del terreny, la càrrega útil, i l’estil de conducció.

Igual que qualsevol invent que s’anticipa al seu temps, el Segway PT és sovint malinterpretat. Els somriures que desperta el Segway PT al seu pas pot haver creat la impressió que això és només una joguina. A la vegada que un Segway PT és increïblement divertit per passejar, també és un seriós mitjà de transport pel món d'avui.


Prova-la en un Tour

Prova un Segway PT en els nostres tours. Si finalment adquireixes una unitat et descomptem l'import del tour en el preu de la mÓquina.

Barcelona Segway Tour
Enviar per Email

  Share/Save/Bookmark