A continuació trobaràs resposta a les preguntes més freqüents al voltant de Segway. Et convidem a enviar-nos un mail o trucar al 932 700 678 si téns altres dubtes i vols ampliar la informació.


 • ¿QUÉ ÈS EL SEGWAY® PT?
 • El Segway PT, Segway Personal Transporter, és el primer aparell de transport impulsat elèctricament que manté el seu propi equilibri.

  Compta amb unes proporcions humanes: volum inferior a un cos d'adult, habilitat d'imitar l'equilibri humà, ocupa el mateix espai que un vianant i pot anar a qualsevol lloc per on una persona pot caminar.

 • ¿ON ES VA ORIGINAR EL NOM DE "SEGWAY"?
 • La inspiració prové de la paraula "segue", definida com "transició suau d'un estat a un altre".

  Un Segway PT transforma una persona en un vianant avantatjat, permetent-li anar més lluny i moure's més ràpidament o carregar més del que podria si fos caminant. Ens agrada considerar l'usuari Segway a mig camí entre el vianant i el ciclista.

 • COM FUNCIONA EL SEGWAY PT?
 • Dean Kamen i el seu equip de Segway Inc van desenvolupar un invent tecnològic anomenat "estabilització dinàmica," que permet al Segway PT un funcionament sensible als moviments de l'usuari.

  Els giroscopis i sensors d'inclinació de la unitat controlen el centre de gravetat de la persona aproximadament 100 vegades per segon. Quan l'usuari d'empeus a la plataforma s'inclina lleugerament cap endavant o enrera, el Segway PT avança o retrocedeix. Pots ampliar informació sobre el funcionament en una altra secció.

 • ¿QUÉ EM PERMET FER EL SEGWAY PT?
 • El Segway PT permet anar més lluny, moure's més ràpidament i carregar més pes de l'habitual. En l'àmbit personal, resulta pràctic per anar a la feina, fer encàrrecs, visitar amics o explorar la ciutat o el veïnat.

  En situacions professionals, el Segway PT està preparat per a la vigilància de recintes, logística a magatzems de grans superfícies, per la seguretat pública, o el transport de correu, paquets i productes. Existeix un Segway PT preparat per a qualsevol necessitat.

 • ÉS EL SEGWAY PT APROPIAT PER A MI?
 • La unitat Segway PT és per a tots els públics. Aconsellem que els usuaris tinguin més de 16 anys, que pesin més de 45 kg i que siguin capaços de pujar autònomament una plataforma a 20 cm. d'alçada El Segway PT no és un aparell mèdic.

  Si consideres adquirir-ne com a tecnologia d'assistència, aconsellem que primer ho provis a qualsevol dels nostres tours. Si et convenç, et descomptem l'import del tour en el preu final de la màquina.

 • ÉS REALMENT SEGUR?
 • La partida econòmica més important en el desenvolupament de Segway PT ha estat destinada a garantir la seguretat de l'usuari. La tecnologia de l'equilibri és revolucionària: compta amb sistemes redumdants i alertes inherents al seu disseny. Els milers d'hores d'ús han demostrat que el Segway PT és segur quan s'usa de forma apropiada.

  És important que els usuaris de Segway PT entenguin la seva responsabilitat de muntar amb seguretat. Un nivell d'habilitat apropiat i la comprensió del funcionament de l'aparell eviten lesions causades per la pèrdua de control o un mal ús.

 • COM S'INTEGRA EL SEGWAY PT EN EL ÀMBIT DELS VIANANTS?
 • De la mateixa manera que els vianants ajusten el seu ritme de caminar o córrer per anar al mateix temps que els que els envolten, l'usuari ajusta la velocitat del Segway PT en un entorn de densitat de vianants.

  La màquina ha estat dissenyada per respondre als moviments de l'usuari per tal que esdevingui una extensió del seu propi cos. Els milers d'hores de vorera que han fet els agents de policia, els tècnics d'emergències mèdiques i els empleats de correus són testimoni de la seguretat i utilitat del Segway PT.

Oferta de manteniment

Una revisió mensual de les unitats Segway de la seva empresa li garanteix el funcionament i durabilitat.

Manteniment empreses
Enviar per Email

  Share/Save/Bookmark