Segway Inc. va obrir les portes amb l’ambició de reinventar la mobilitat personal amb un aparell inèdit. El resultant ha estat un mitjà de transport que l’usuari sent com una intuïtiva extensió del seu cos.

El 2001, Dean Kamen anuncia el primer transport personal amb autoavaluació d'equilibri i zero emissions: el Segway ® PT. Un aparell basat en una exigència de desenvolupament d'alta qualitat, a partir de la tecnologia d'estabilització dinàmica. L'equip de R i D de Segway Inc. es va centrar en la creació de dispositius que ocupessin una quantitat mínima d'espai i que fossin tant maniobrables com per operar a les voreres i zones de vianants.

El 2006, la marca Segway treu al mercat una segona generació d’aparells amb la nova conducció per LeanSteer™ i la tecnologia inalàmbrica amb el controlador InfoKey™ que faciliten una experiència més intuïtiva i divertida.

En l'actualitat, Segway Inc. continua desenvolupant solucions de transport únic que s'ocupen de la congestió urbana i la contaminació. SegwayCAT som el Distribuïdor Oficial Segway® a Barcelona des de 2005. Ens dediquem a comercialitzar les unitats i accessoris Segway PT, a mostrar-ne el funcionament en rutes guiades per la ciutat, o a llogar-lo a terceres empreses per a campanyes de marketing de carrer.

Enviar per Email

  Share/Save/Bookmark